حمایت از گروه شاهنامه خوانی سفیر سیمرغ

شما اینجا هستید:
شما اینجا هستید:

شاهنامه را می توان سند هویت ایرانی- اسلامی، انسان دوستی، صلح طلبی، مهرورزی و به عنوان یک شاهکار ادبی و اثر بی نظیر درگذر زمان دانست.

سالهاست که شاهنامه خوانی در ایران، تبدیل به یک سنت ملی و فرهنگی شده است كه ریشه در باورهای آیینی و سنتی ایران دارد.شاهنامه در واقع برای ایرانیان به لحاظ هویت زبان ملی، جایگاه و ارزش والایی دارد؛ زیرا با شاهنامه زبان فارسی زنده نگه داشته می شود و این گمان همیشه برقرار است كه اگر شاهنامه نبود، زبان فارسی نیز از بین می رفت .

مردم ایران سالها داستانهای شاهنامه را برای هم می خواندند و آنها را به محض شنیدن به خاطر می سپردند. اغلب، روایت ها و داستانهای جذاب شاهنامه را از کودکی آموخته بودند و حتی جزئیات حوادث داستان را به یاد داشتند و قهرمانان و اسطوره های آن را به خوبی می شناختند.

گروه شاهنامه خوانی سفیر سیمرغ

چند سالی است که به منظور نگاه داشت این سنت زیبا در میان نسل جدید و جلوگیری از فراموشی و تضعیف ریشه زبان شیرین فارسی در میان نسل های آینده، مسابقاتی در سطح کشوری در میان کودکان و نوجوانان ایران زمین برگزار می شود.این مسابقات با استقبال بی نظیری هم روبرو شده که خوشبختانه منجر به تکرار برگزاری آن در سال های اخیر شده است.

استان کرمانشاه نیز با اعزام کودکان فرهنگ دوست و تیزهوش خود با نام گروه سفیر سیمرغ به مسابقات شاهنامه خوانی در استان چهار محال و بختیاری، موفق گردید مقام نخست این مسابقات را که در آذر ماه سال 1400 برگزار گردید، از آن خود نماید.

سفیر سیمرغ2

 

 

بنیاد خیریه شکری نیز در راستای حمایت از این سنت زیبای ملی، فرهنگی در استان کرمانشاه، به عنوان حامی این گروه 30 نفری متشکل از کودکان و نوجوانان کرمانشاهی، اقدام به پرداخت 285/000/000 میلیون ریال کمک مالی کرد.

 

امتیاز شما به این محتوا:
4/5

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده است

نوشتن دیدگاه

شما اینجا هستید:
در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
جستجو کردن
charity logo
membership
chat
به اشتراک بگزارید